Защита на личните данни – обучение

Готови ли сте за новия Регламент за защита на личните данни? Знаете ли какви са задълженията ви, ако обработвате лични данни?   БоБос организира обучение посветено на новата директива на ЕС за защита на личните данни (GDPR). Обучението е подходящо за всички дружества, които обработват лични данни, както и за професионалисти от различни сфери

Прочети повече

Професионално обучение на Втора група по проекта “Аз съм активен”

  Изпълнението на дейностите по проекта “Аз съм активен” вървят по разписяния график. С удовлетворение и удоволствие можем да обявим стартирането на професионаното обучение на Втора група. В нея са включени 13 младежи от Шумен и региона. Периода на обучение е 01/12/2016 – 31/03/2017. На снимката курсистите полагат първия тест, по макроикономика.    Успех на теста […]

Прочети повече

На работа

Младежите от първа група Продавач-консултанти след успешно положени държавни изпити по теория и по практика на професията започнаха работа с трудов договор при партньора Трънчев. Попътен професионален вятър, млади хора!

Прочети повече

Стартираща пресконференция за проект “Аз съм активен”

Днес в конферентната зала на хотел “Контеса” се състоя стартираща пресконференция организирана от бенефициента ЕТ “БоБос – Богданака Въчкова” относно проекта “Аз съм актовен”, финансиран от Европейския социален фонд чрез Оперативната програма “Развитие на човешките ресурси” развитие на човешките ресурси.

Прочети повече

Покана за пресконференция относно новостартиралия проект

Бенефициентът ЕТ “БоБос – Богданка Въчкова” ще изнесе пресконференция в конферентната зала на хотел “Контеса” от 10:00 ч. Там ще бъде представен и дискутиран новият проект по Оперативна програма “Развитие на човешки ресурси”, именно “Аз  съм активен”.

Прочети повече

Проект “Аз съм активен”

През новия програмен период 2014-2020 год. на Оперативна програма Развитие на човешките ресурси, кандидатствахме електронно и бяхме одобрени за финансиране на проекта „Аз съм активен”, чието изпълнение е с продължителност в периода 01.04.2016 – 31.12.2017 год.

Прочети повече

Проект “Моята квалификация и мотивация”

Вторият ни проект от програмният период 2006-2013г. на Оперативната програма “Развитие на човешките ресурси” бе проекта „Моята квалификация и мотивация”. Обучихме 78 души по професиите Оперативен счетоводител, Сътрудник в малък и среден бизнес, Офис-секретар и Продавач-консултант от гр. Шумен и гр.Върбица.

Прочети повече